Iku dina gedhe banget!Klik!

We are kene kanggo bantuan!

W4P - proyek nggawe, kita kabeh kepengin nggawe Dunia!
W4P - proyek babagan daya pikiran wong normal! Kanthi proyèk iki, kita pengin nuduhake yen ing donya ana wong sing luwih normal tinimbang sing umum diyakini. Lan yen wong bisa nggabungake tujuan umum, dheweke pancen minangka gaya sing ora bisa ditrima!
Kekuwatan pikiran!
We are kene kanggo bantuan!

aaa

aaa

kéwan tangan bakal menehi tangan sing apik kanggo tuku kéwan tangan bakal menehi tuku sing apik

perhiasan saka kasus sing ditembak

perhiasan saka kasus sing ditembak

Prajurit batalion sukarelawan Angkatan Bersenjata nyekel serangan agresi Rusia ing sisih wétan Ukraina - Gateway ke Eropa. Iku thanks kanggo wong-wong sing serangan pisanan saka invaders Rusian padha katahan. Lan thanks kanggo wong, agresif choked! Iki minangka pejuang nyata kanggo Damai! Para pejuang demobilisasi ngorganisasi produksi item perhiasan kanggo ndhukung kanca-kanca ing ngarep!
Wong girang?

YES!

Best friends of girls

Best friends of girls

Perhiasan saka emas saka sing paling apik saka Ukraina, bisa kanggo ngilangi raos paling kepenak!

Aku pengin!

Iki Ukr

Sawijining Ukraina sejati ing taun 12 nguwasani dasar blacksmithing, ngetokake staples kanggo penggalian, lan impen kemenangan awal, asmane yaiku Sasha Bakhtar. Panjenenganipun ing 80% damel

Proposal ICF W4P

Nyedhiyani pilihan lan jumlah sing padha. Nggabungake klub internasional MBF W4P!
Bazhaete Torguvati z sіim svimtom liwat situs resmi Dana Blagodniy Internasional "World 4 Peace"?
1. Списувати відправку Barang sampeyan apik. Apa disaranake kanggo nampa pembayaran menyang Dana, uga bantuan tambahan kanggo Dana?
2. Barang-barang kasebut ing sajrone suntingan ora bisa didandani tanpa mbayar. Apa sampeyan nampa pitakonan iki kanthi tundhuk babagan, apa sampeyan kudu ngerti?
3. Priimati імпортні товари (karo teknologi, otomatis) tanpa mbayar mrico. Apa sampeyan mbayar transportasi?
4. Apa sampeyan nyopir babagan Otomasi Toko sing nyenengi sampeyan 24 godini ing 365 dniv ing kali?

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!