Е ден на нескротлив ден!Кликни!

Ние сме тука за да помогнеме!

W4P - проект на создавањето, сите ние се стремат кон светот!
W4P - проект за моќта на умот на нормалните луѓе! Со овој проект, сакаме да покажеме дека во светот има всушност повеќе нормални луѓе отколку што генерално се верува. И ако луѓето се здружат за да постигнат заедничка цел, тие се навистина неодолива сила!
Моќта на умот!
Ние сме тука за да помогнеме!

ааа

ааа

рака животни ќе им даде во добри раце купи рака животни ќе им даде во добри раце купи

накит од шут случаи

накит од шут случаи

Војниците на волонтерските баталјони на вооружените сили го задржуваат нападот на руската агресија на Истокот на Украина - портата кон Европа. Благодарение на нив беа задржани првите напади на руските окупатори. И благодарение на нив, агресијата се задуши! Ова се вистински борци за мир! Демобилизираните борци го организираа производството на овие предмети за накит за да ги поддржат своите другари на предната страна!
Убави луѓе?

ДА!

Најдобра девојка Пријател

Најдобра девојка Пријател

Накит од злато од најдобрите мајстори на Украина, може да ги задоволи најискрените вкусови!

Сакам!

Пукање

Фудбалот е надвор од политиката?

Јуриј Бутусов: Зборот "Украина" Меѓународната фудбалска федерација ја призна како антируска политичка изјава, за која играчите треба да бидат казнети! Се надевам дека претседателот на Украина и министерот за надворешни работи ќе сторат денес

За цената на натпреварот Шпанија-Русија

Рускиот опозициски лидер и политички аналитичар Константин Borovoy во денешниот коментар издание на "Гордон", вели дека износот на можно купување на резултатот од натпреварот 1 / 8 Светското првенство меѓу Русија и Шпанија

Оваа Ukr

Ова Украина во 12 години, совладале основите на кујунџиство, ковачниците загради dugouts, а соништата на брза победа, неговото име е Саша Bakhtar. Тој во 80% го прави

Елен за W4P

Алена за W4P (руски)

Поддршка на проектот W4PMy тука за да им помогне на Украина ... На најбогатата земја ... моќен ресурс, природни и човечки: број на талентирани и вредни луѓе неверојатни ... Но, бидејќи на глупав, корумпираните политичари vorovityh на

Предлог на ICF W4P

Пропозиція для українських виробників товарів и сервиров. Придружете се на Меѓународниот клуб MBF W4P!
Bazhaєte torguvati на usіm svіtom преку ofіtsіyny сајт Mіzhnarodnogo Blagodіynogo фонд «светска 4 мир"?
1. Впишете ја вашата стока за добро. Дали е препорачливо да се примаат плаќања во Фондот, како и дополнителна помош на Фондот?
2. Види правата на стоката во сите точки без никакви митни зборови, мит. Склучиш ситни транспортни витрини, незгодно од многу?
3. Примаматични договори за увоз (на пример, техніку, авто) без севійних митних збів, мит. Дали плаќате за превоз?
4. Мати Сви Автоматика Магазин еден вид на pratsyue на вас 24 години на дос 365 dniv на реката?

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!