Është një ditë Greate!Kliko!

Ne jemi këtu për të ndihmuar!

W4P - projekti i krijimit, të gjithë ne aspirojmë në Botën!
W4P - një projekt për fuqinë e mendjes së njerëzve normalë! Me këtë projekt, ne duam të tregojmë se në botë ka më shumë njerëz normalë se sa besohet përgjithësisht. Dhe nëse njerëzit bashkohen për të arritur një qëllim të përbashkët, ata janë me të vërtetë një forcë e papërmbajtshme!
Fuqia e mendjes!
Ne jemi këtu për të ndihmuar!

aaa

aaa

kafshët dore do të japin në duart e mirë të blerë kafshët dore do të japë në duart e mirë të blej

stoli nga rastet e shtënat

stoli nga rastet e shtënat

Ushtarët e batalioneve vullnetare të Forcave të Armatosura janë duke ndaluar sulmin e agresionit rus në Lindjen e Ukrainës - Porta e Evropës. Ishte falë atyre që u mbajtën sulmet e para të pushtuesve rusë. Dhe falë atyre, agresioni ia zunë frymën! Këta janë luftëtarë të vërtetë për Paqen! Luftëtarët e çmobilizuar organizuan prodhimin e këtyre artikujve të bizhuteri për të mbështetur shokët e tyre në frontin!
Burrat e bukur?

PO!

Shoku më i mirë vajzës

Shoku më i mirë vajzës

Bizhuteri nga ari nga mjeshtrat më të mirë të Ukrainës, të aftë për të kënaqur shijet më të hollë!

Unë dua të!

Ky Ukr

Kjo Ukrainës në 12 vjet, zotëruar bazat e blacksmithing, shpif kllapa dugouts, dhe ëndrrat e një fitoreje të shpejtë, emri i tij është Sasha Bakhtar. Ai në 80% e bën

Ellen për The W4P

Alena për W4P (rusisht)

Mbështetur projektin W4PMy këtu për të ndihmuar Ukrainën ... i pasur vend ... një burim i fuqishëm, dy natyrore dhe njerëzore: numrin e njerëzve të talentuar dhe punëtor tronditëse ... Por për shkak të paaftë, të korruptuar politikanët vorovityh

Propozimi i ICF W4P

Punë për українських виробників товарів и послуг. Bashkohu me Klubin Ndërkombëtar MBF W4P!
Bazhaete Torguvati z sіm svítom përmes faqes zyrtare të Fondit Ndërkombëtar Blagodniy "Paqja Botërore 4"?
1. Zbrazni mallin tuaj për mirë. A është e këshillueshme të pranoni pagesa në Fond, si dhe asistencë shtesë për Fondin?
2. Vidpravlyati mallrat në sisі points svіtu pa vsіlyakih митних зборів, мит. A do të vishen këpucët për udhëtim, pa marrë parasysh këshilla?
3. Priimati імпортні товари (у т.ч. техніку, авто) pa митних зборів митних, мит. A paguani për transport?
4. Mati svy Automation Dyqan një lloj pratsyue mbi ju 24 godini në dosh 365 dniv në lumë?

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!