Mangrupakeun Poé Greate!Klik!

Kami di dieu pikeun mantuan!

W4P - a proyék penciptaan, urang sadayana aspire ka Dunya!
W4P - proyék ngeunaan kakuatan pikiran normal jalma! Kalawan proyék ieu kami rék némbongkeun yén dunya sabenerna jalma normal leuwih ti ilaharna dipercaya. Tur upami urang bakal datangna babarengan pikeun tujuan umum - aranjeunna gaya sabenerna unstoppable!
Kakawasaan pikiran!
Kami di dieu pikeun mantuan!

aaa

aaa

Leungeun sato leutik masihan dina leungeun alus mésér leungeun sasatoan bakal masihan dina leungeun alus mésér

sleeves jewelery némbak

sleeves jewelery némbak

Pejuang volunteer battalions APU diayakeun garis ngalawan agresi Rusia di Wétan Ukraina - gateway ka Éropa. Ieu berkat aranjeunna anu diteundeun dina blows mimiti penjajah Rusia. Jeung berkat agresi maranéhna choked! Ieu - pejuang nyata pikeun katengtreman! Demobilizovanye pejuang dikelompokeun produksi perhiasan nu bakal ngarojong comrades maranéhanana di hareup!
Rombongan?

Sumuhun!

Sahabat gadis urang

Sahabat gadis urang

Emas perhiasan tina Masters pangalusna Ukraina, bisa nyugemakeun dina rasa paling refined!

Abdi hoyong!

Ellen pikeun The W4P

Alena pikeun W4P (Rus.)

Ngarojong proyek W4PMy dieu pikeun mantuan Ukraina ... The nagara richest ... a sumberdaya kawasa, duanana alam jeung manusa: jumlah penduduk Sarbini na hardworking staggering ... Tapi kusabab nu inept, ngaruksak politikus vorovityh

Propozitsіya od ICF W4P

Propozitsіya pikeun virobnikіv of tovarіv Ukraina i poslug. Gabung klub elіtny ICF W4P!
torguvati Bazhaєte of usіm svіtom ngaliwatan loka ofіtsіyny Mіzhnarodnogo Blagodіynogo Dana «Dunya 4 Peace»?
1. produk Spisuvati vіdpravku Vashogo on Blagodijnost. Vіdpovіdno Priya platezhіv od Dana, yak od Dana Relief?
2. barang Vіdpravlyati di titik svitu usі tanpa vsіlyakih Mitnija zborіv, MIT. Splachuєte tіlki transportnі vitrati, Square od kіlkostі?
3. barang Priymati іmportnі (kaasup dina tehnіku, mobil) tanpa vsіlyakih Mitnija zborіv, MIT. Splachuєte tіlki transportnі vitrati?
4. Indung svіy yaky toko avtomatizovany pratsyuє Anjeun 24 365 Godin Dobou dnіv di Taun?

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!